Σταύρος Ζαλμάς: “Είχα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί να μη ζούσα τώρα”

Σταύρος Ζαλμάς: “Είχα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί να μη ζούσα τώρα”
Ο Σταύρος Ζαλμάς στο "Φλερτ" Glomex

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να ζει στη θάλασσα, ενώ αναφέρθηκε στη δουλειά του ως τραπεζικού υπαλλήλου προτού ασχοληθεί με το θέατρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Φλερτ” της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ ήταν ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να ζει σε σκάφος, για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την απόφασή του να αφήσει την σιγουριά της δουλειάς σε τράπεζα για να εργαστεί στο θέατρο εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό του.

“Δεν ήταν επιλογή μου. Οι γονείς μου με έβαλαν σχεδόν με το ζόρι στη δουλειά, γιατί υπήρχε μια οικογενειακή παράδοση να δουλεύουμε σε τράπεζα. Τότε το να ήσουν τραπεζικός υπάλληλος ήταν μεγάλο προσόν. Πέρασα 9 χρόνια της ζωής μου πολύ δύσκολα, δουλεύοντας εκεί. Αλλά δεν ήμουν εγώ. Ήταν πολύ αντίξοο το περιβάλλον για μένα. Είχα πάθει πάρα πολλά πράγματα ψυχοσωματικής φύσεως. Πολύ σοβαρά όμως πράγματα και θα μπορούσα να πω ότι αν είχα μείνει στην τράπεζα πιθανόν να μην ζούσα αυτή τη στιγμή και από την άλλη μεριά είχα πολύ έντονο μέσα μου το “θέλω” και την ανάγκη να κάνω αυτό που έγινα. Δηλαδή κουβαλούσα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου, όντας τραπεζικός υπάλληλος”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: “Τα έκανα και τα τρία ένα διάστημα. Δούλευα στην τράπεζα, φοιτούσα στη δραματική σχολή και εργαζόμουν στο θέατρο. Κοιμόμουν 3 – 3,5 ώρες την ημέρα και κάποια στιγμή παραιτήθηκα από την τράπεζα. Όλα τα προβλήματα που είχα πέρασαν έξι μήνες αφότου παραιτήθηκα. Επανήλθε η υγεία μου”.

Ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε πως ζει στη θάλασσα αυτό το διάστημα, κάτι που τον χαλαρώνει και ανεβάζει την ποιότητα ζωής του, ενώ ανέφερε πως είναι πολύ θεραπευτική η όλη διαδικασία. Μιλώντας για τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη, ο ηθοποιός είχε χαρακτηριστικά:

“Ο έρωτας είναι κάτι απόλυτο, μπορεί να σε στείλει στο Θεό μπορεί να σε στείλει και στον Διάβολο. Αλλά μεγαλώνοντας ανακαλύπτεις την αγάπη. Άμα τη δεις να πραγματοποιείται, δεν μπορείς να μην την πιστέψεις. Είτε αγάπη σε σύντροφο, είτε σε φιλία. Είτε αγάπη γενικά. Αλλά πρώτα, πρέπει να αυτοπροσδιοριστείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου ως ένα ατελές ον”.

Μίλησε, επίσης, για την καριέρα στο εξωτερικό και τον πυρετό που τον πιάνει κάθε Χριστούγεννα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα