Σε Λέσβο και Διαβατά η Αντζελίνα Τζολί

Actress Angelina Jolie at the United Nations security meeting at the United Nation..April 24, 2015 By John Roca
Actress Angelina Jolie at the United Nations security meeting at the United Nation..April 24, 2015 By John Roca ACTRESS ANGELINA JOLIE AT THE UNITED NATIONS SECURITY MEETING AT THE UNITED NATION..APRIL 24, 2015 BY JOHN ROCA

Με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης του ΟΗΕ, θα έρθει στην Ελλάδα η γνωστή ηθοποιός. Πότε φτάνει

Με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα επισκεφτεί τη χώρα μας, η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Η Αμερικανίδα σταρ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να φτάσει στη Λέσβο το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο η άφιξη της αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθεί στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και αιτούντων μετεγκατάστασης στα Διαβατά.

Την είδηση για την επίσκεψη στη Λέσβο μετέδωσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Μυτιλήνης «Εμπρός» και επιβεβαιώνεται από τις τοπικές αρχές. Η Τζολί θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ.

Σημειώνεται ότι η Τζολί έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να αφήσει σε άλλους τα ζητήματα πολιτικής φύσης σε σχέση με τους πρόσφυγες, ενώ η ίδια επικεντρώνεται στις ανθρωπιστικές ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο πλευρό των προσφύγων στη Μυτιλήνη η Σούζαν Σάραντον

Η Ρεντγκρέιβ στους πρόσφυγες του Ελαιώνα: Η Ελλάδα έχει δώσει το πιο σημαντικό μάθημα

Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ

SHARE:

24Media Network