Sting, Χίλαρι Κλίντον, προσφέρουν εικονικές εμπειρίες σε δημοπρασία

Sting, Χίλαρι Κλίντον, προσφέρουν εικονικές εμπειρίες σε δημοπρασία
Ο τραγουδιστής Στινγκ Chris Pizzello/Invision/AP

Καφές με τη Χίλαρι Κλίντον και ηχογράφηση τραγουδιού με τον Sting: Εμπειρίες σε δημοπρασία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Κερδίστε ένα μάθημα υποκριτικής με τον Πάτρικ Στιούαρτ. Ηχογραφήστε ένα τραγούδι με το Sting. Κάντε παρέα με τους rockers The Strokes. Πιείτε εικονικά καφέ με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δελεαστικές προτάσεις που προσφέρονται σε διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby’s με τη χρήση βιντεοκλήσεων του Google Meet. Οι δημοπρασίες ξεκίνησαν σήμερα 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 8 του μήνα και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των προσπαθειών της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (IRC) για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Άλλες εμπειρίες που δημοπρατούνται είναι συνομιλία μέσω βίντεο με τον Σάσα Μπάρον Κόεν ή με τον αστροναύτη του Apollo 9 Ράσελ Σβάικαρτ, καφέ ή τσάι με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, μια συνεδρία coaching με τον σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα Τιμ Φέρις και συζήτηση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας και νυν διευθύνοντα σύμβουλο της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης Ντέιβιντ Μίλιμπαντ.

«Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανακούφιση από την πανδημία σε αυτή τη στιγμή έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Τσαρλς Στιούαρτ, διευθύνων σύμβουλος του Sotheby’s.

«Πολλοί από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο έχουν ζητήσει να υποστηρίξουν προσπάθειες αντιμετώπισης της COVID-19 και, με τη συνεργασία της Google και τόσες πολλές κορυφαίες προσωπικότητες που έχουν δεσμευτεί να στηρίξουν αυτή τη μοναδική δημοπρασία εικονικών εμπειριών, ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης» τόνισε.

Το ελάχιστο ποσό υποβολής προσφορών είναι 50 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα