Στο Παρίσι για θεραπεία ο Σουμάχερ

Μίκαελ Σουμάχερ (ΦΩΤΟ Αρχείου)
Μίκαελ Σουμάχερ (ΦΩΤΟ Αρχείου) AP

Στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού του Παρισιού διακομίσθηκε τη Δευτέρα ο Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με την Parisien για να υποβληθεί σε μυστική θεραπεία.

Την εισαγωγή του 50χρονου Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού τη Δευτέρα (9/9) αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα, Parisien.

Πέπλο μυστήριου καλύπτει την κατάσταση της υγείας του, καθώς από το από το 2013 όταν και τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις βρίσκεται μόνιμα στην Ελβετία και αναρρώνει.

Το φορείο που μετέφερε τον Σουμάχερ στο Παρίσι ήταν καλυμμένο, ώστε να μη φαίνεται το πρόσωπό του, ενώ συνοδευόταν από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας. Ο 69χρονος γιατρός Φιλίπ Μενασέ, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στην κυτταροθεραπεία θ' αναλάβει τον Γερμανό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας ο Σούμι θα βγει από το νοσοκομείο την Τετάρτη (11/9). Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει εκτός Ελβετίας τα τελευταία χρόνια. Ο Μίκαελ Σουμάχερ μετακινήθηκε για πρώτη φορά από το 2013 εκτός της χώρας - όπου αναρρώνει μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε - καθώς πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2019 στη Μαγιόρκα.

Πηγή: 

Sport24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η αινιγματική δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ

Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του θρύλου της Φόρμουλα 1 γίνεται ταινία

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ετοιμάζεται για τα 50α γενέθλιά του

Μίκαελ Σουμάχερ: Πόσο αλήθεια είναι ότι σηκώθηκε - Το αστρονομικό ποσό αποθεραπείας

SHARE:

24Media Network