Super Κική: “Η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα πήγαινε για βιασμό”

Super Κική: “Η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα πήγαινε για βιασμό”
Η Super Κική στο After Dark glomex

Η Super Κική βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε ηλικία 16-17 χρονών από δύο άντρες στο νησί της, την Χίο.

Η Super Κική αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που την σημάδεψε όταν ήταν μόλις στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Η ίδια εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, η οποία κόντεψε να φτάσει στον βιασμό.

“Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου (σ.σ. περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης). Πήγαινε για βιασμό οριακά. Τη γλίτωσα επειδή σκαρφίστηκα κάτι να πω. Το είπα πολύ καλά κι’ αυτός κάπως φοβήθηκε. Ήταν δύο. Έσπρωξα τον έναν που ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια. Μια που τον έσπρωξα μια που έπεσε σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε. Στον άλλον του είπα κάποια πράγματα, του είπα τις πιθανότητες να γίνει κάτι μετά, γιατί είμαστε σε νησί, είμαστε στη Χίο. Κρυφό δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει. Ήμουν ανήλικη τότε, 16 ή 17 χρονών. Ήταν ζόρικο”.

Όπως ανέφερε, την ιστορία έχει καταγράψει και στο βιβλίο της με περισσότερες λεπτομέρειες ενώ η ίδια έκανε λόγο για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υφίστανται πολύ συχνά οι γυναίκες και τείνουν να μην αναγνωρίζουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα