Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά “αδειάζει” τον Αλέξη Παππά και βάζει φωτιά στο twitter

Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά “αδειάζει” τον Αλέξη Παππά και βάζει φωτιά στο twitter
Η Γιούλικα Σκαφιδά Instagram / @youlika.skafida

Ένα σχόλιο για τον Αλέξη Παππά του "Survivor 4" έκανε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά στο twitter. Τι έγραψε για τον συνάδελφό της και το επάγγελμά τους.

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (08/2), όπου στο αγώνισμα ασυλίας κατάφεραν για άλλη μια φορά να κερδίσουν οι Κόκκινοι, ενώ οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα δικό τους παίκτη προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Στο συμβούλιο ακούστηκαν βαριά λόγια και οι δύο αντίπαλες ομάδες ήρθαν σε ρήξη, κάτι που είχε ξεκινήσει, όμως, ήδη από τον στίβο μάχης, μετά το πέρας του αγωνίσματος.

Όταν οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα και ο Αλέξης Παππάς διαφώνησαν έντονα, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος. Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Στο Twitter υπήρξαν διάφορα σχόλια σχετικά με την κουβέντα του Αλέξη Παππά, κάποια εκ των οποίων προέρχονταν από ηθοποιούς. Η Γιούλικα Σκαφιδά, η γνωστή ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, έκανε ένα σαρκαστικό σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”.

Αρκετοί τουιτεράδες συμφώνησαν με την ηθοποιό και αναφέρθηκαν στην υποκριτική δεινότητα του Αλέξη Παππά, ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες που θεώρησαν λάθος το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά, θεωρώντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόση αυστηρότητα μεταξύ συναδέλφων. Κάποιοι αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο χώρος του θεάτρου σχετικά με τις καταγγελίες, για τα οποία φυσικά δεν είναι ενήμεροι όσοι βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα