Survivor 4: “Μαλλιά κουβάρια” Κόκκινοι και Μπλε στο Συμβούλιο- Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: “Μαλλιά κουβάρια” Κόκκινοι και Μπλε στο Συμβούλιο- Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση
Glomex

Βαριές κουβέντες και κατηγορίες αντάλλαξαν οι δύο ομάδες του Survivor. Ποια παίκτρια της Μπλε ομάδας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Πολλές εντάσεις σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor 4 ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πρώτο συμβούλιο ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, μετά τη νίκη των Κόκκινων.

Το κλίμα ήταν “εκρηκτικό” ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Τριαντάφυλλο, με την πρώτη να αποκαλεί τον τραγουδιστή “μη τίμιο” και εκείνον να ανταπαντά “η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα”. Ταυτόχρονα η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε την αντίπαλη επειδή φώναζαν “Δεν μπορεί, δεν το ‘χει” σε βάρος συμπαίκτη τους την ώρα των παιχνιδιών. Από την άλλη, ο Αλέξης Παππάς είπε στο Κώστα Παπαδόπουλο “αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι”.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η ομάδα των Μπλε κλήθηκε να ψηφίσει κάποιον παίκτη που θα είναι υπιψήφιος προς αποχώρηση, με την Ελευθρία Ελευθερίου να παίρνει σχεδόν όλες τις ψήφους. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας έθεσαν ως δικαιολογία την απόδοσή της στα αγωνίσματα, ενώ άλλοι, όπως η Αννα -Μαρία τόνισαν πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί της.

Αξιζεί να σημειωθεί, πως ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, καθως ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Όσον αφορά την Έλενα Κρεμλίδου, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η παίκτρια θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νεότερα για την υγεία της, τα οποία θα κρίνουν και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους μπλε παίκτες πως δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν την Έλενα Κρεμλίδου, αφού η πορεία της στο Survivοr θεωρείται αβέβαιη.

Όταν στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα