Survivor 4 – Κάτια Ταραμπάνκο: “Το αυτοάνοσο που έχω είναι ψωρίαση”

Survivor 4 – Κάτια Ταραμπάνκο: “Το αυτοάνοσο που έχω είναι ψωρίαση”
Η Κάτια Ταραμπάνκο Instagram / @kweenkatyatar

Η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε πως στο Survivor έτρεμε, ένιωθε το σώμα της να καταρρέει, ενώ αποκάλυψε πως το αυτοάνοσό της είναι η ψωρίαση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των “Διασήμων” του “Survivor 4”, ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM 2, πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα το οποίο δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το αυτοάνοσο, αναφέροντας σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει ψωρίαση, η οποία θα επανεμφανιζόταν αν παρέμενε στο “Survivor 4”.

“Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη και ζαλάδες. Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν και μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω”, δήλωσε το μοντέλο.

Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους, εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά τώρα θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση”, ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο για το αυτοάνοσο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα