Τσαβαλιά για Σεφερλή: “Θα του χρωστάω για όλη μου τη ζωή”

Τσαβαλιά για Σεφερλή: “Θα του χρωστάω για όλη μου τη ζωή”
Η Έλενα Τσαβαλιά στο The Tonight Show Glomex

Για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά στο "The 2Night Show".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” την Έλενα Τσαβαλιά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, τα οποία επηρεάζουν τους ίδιους εφόσον έχουν και ένα παιδί μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση στην 17χρονη κοινή ζωή και πορεία της με τον Μάρκο Σεφερλή όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά, γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του, ακόμη πιο σημαντικό. Είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο. Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για τον λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή”.

“Δεν έχω κινηθεί νομικά στα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν, γιατί δεν μπορείς να βρεις εύκολα άκρη στην Ελλάδα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, πρέπει να κάνεις πολλά δικαστήρια, να φας τουλάχιστον 5 χρόνια μίνιμουμ από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια, να πληρώνεις. Υπάρχουν περιοδικά που δεν υφίστανται, δεν έχουν έδρα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι σπίτι τους, ξυπνάνε, με τις πυτζάμες, κάθονται και λένε “Τι ιστορία θα γράψω σήμερα; Θα γράψω για την Τσαβαλιά και τον Σεφερλή. Εμάς ξεκίνησαν να μας χωρίζουν από το 2010, γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Εκείνο το καλοκαίρι δεν δούλεψα για να πάω με το παιδί διακοπές, που μέχρι τότε δεν είχαμε πάει ποτέ και ξεκίνησαν να τα γράφουν. Εγώ θα ντρεπόμουν να ήμουν αναληθής. Δεν ξέρω”, δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά για τα συνεχή δημοσιεύματα που “παίζουν” με την προσωπική τους ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα