Αντιδράσεις στα social: “Όχι Σάκη Τανιμανίδη, δεν χρειαζόμαστε άδεια για να λάμψουμε”

Αντιδράσεις στα social: “Όχι Σάκη Τανιμανίδη, δεν χρειαζόμαστε άδεια για να λάμψουμε”
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα Instagram (sakiswp)

Μία -όχι και τόσο- πετυχημένη χρήση λέξεων από τον Σάκη Τανιμανίδη, με αφορμή την παρουσίαση των Beauty Awards στην Κύπρο από τη γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα.

Μετά τον τελικό του Survivor 3 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στην Κύπρο και ο λόγος είναι τα Beauty Awards Cyprus 2019, που διοργάνωσε το γυναικείο περιοδικό Madame Figaro. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία για πρώτη φορά επωμίστηκε αυτόν τον ρόλο και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Από το πλευρό της Χριστίνας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όμως έσπευσε να γράψει κάτι στο Instagram που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία από την Κύπρο όπου κρατάει το χέρι της γυναίκας του, Χριστίνα Μπόμπα, και έγραψε το εξής:

“Δεν υπάρχει πιο “αντρική” κίνηση από το να αφήνεις την γυναίκα σου να παίρνει τον πρώτο ρόλο και να λάμπει! Εε όταν η γυναίκα σου είναι και Μπόμπα τότε ένα παραπάνω… (από τα χθεσινά βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, με παρουσιάστρια την @chrismpo )”

Πολλοί είναι οι χρήστες που δεν άργησαν να σχολιάσουν τη χρήση των λέξεων “αντρική” ή “να αφήνεις” τη γυναίκα σου, θεωρώντας πως αυτή η αντίληψη θεωρείται σεξιστική, συντηρητική και “παλιακή”.

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά σχόλια

-Από πότε μια γυναίκα χρειάζεται την “άδεια” του άντρα της για να κάνει οτιδήποτε;

-Την “αφήνεις”? Δηλαδή της δίνεις άδεια? Της το επιτρέπεις? Seriously now?

-Γιατι να μην την αφήσεις δλδ? Την άδεια σου θα πάρει?

Σχόλιο από χρήστη Instagram

Σχόλιο από χρήστη Instagram

Στην Ελλάδα του 2019 καμία γυναίκα δεν χρειάζεται την άδεια του άντρα της ούτε για να “λάμψει”, ούτε για να πάρει πρωτοβουλίες ή να δειχτεί προτάσεις. Όσο φαινομενικά ρομαντικό είναι το σχόλιο του παρουσιαστή, άλλο τόσο σεξισμό κρύβει για το πατριαρχικό πρότυπο του ζευγαριού που προβάλλει και που θέλει τον άντρα κυρίαρχο του σπιτιού που λαμβάνει τις σημαντικές αποφάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα