Τελικός GNTM 2: Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα και το φιάσκο η Ειρήνη Καζαριάν

Τελικός GNTM 2: Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα και το φιάσκο η Ειρήνη Καζαριάν
Η Ειρήνη Καζαριάν Instagram / @nounekazaryan

Η Ειρήνη Καζαριάν, η περσινή νικήτρια του GNTM, σχολίασε τις δύο νίκες στον τελικό του GNTM 2 και έστειλε το δικό της μήνυμα ενθάρρυνσης και αλληλεγγύης στα μοντέλα.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο δεύτερος κύκλος του GNTM, με τον μεγάλο τελικό που ανέδειξε ως χρυσές νικήτριες την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα – Μαρία Ηλιάδου.

Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε δύο νικήτριες σε διαγωνισμό μοντέλων, ενώ το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορούσε να ψηφίσει γιατί “έπεσε” το σύστημα, με αποτέλεσμα η παραγωγή του GNTM 2 να αποφασίσει να βγάλει δύο νικήτριες με ισοπαλία, σχολιάστηκε έντονα και χαρακτηρίστηκε ως “φιάσκο”.

Παίκτριες του GNTM 2, παρουσιαστές και τηλεθεατές αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα του τελικού και σε όσα έγιναν, ενώ ακόμη και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του Αμερικανικού Next Top Model, Tyra Banks, σχολίασε τον τελικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, δείχνοντας προβληματισμένη.

Εκείνη, όμως, που περιμέναμε με ανυπομονησία να σχολιάσει όσα έγιναν, μιας και πέρυσι ήταν στην ίδια θέση με τα κορίτσια, ήταν η Ειρήνη Καζαριάν. Η νικήτρια του GNTM 1 ανέβασε την επόμενη μέρα του τελικού ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας συγχαρητήρια στα κορίτσια και γράφοντας τα εξής:

“Να πω ένα μεγάλο μπράβο στις νικήτριες, αλλά και σε όλες τις διαγωνιζόμενες… ξέρω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, και κυρίως στις φιναλίστ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια νίκη, όμως με αυτό που συνέβη καταλαβαίνουμε πως θα είναι όλες νικήτριες, αλληλέγγυα, no matter what. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Και πολλά συγχαρητήρια σε όλες. Enjoy thw win babes. Ps. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας”.

Μάλιστα, η Ειρήνη Καζαριάν θυμήθηκε την δική της νίκη, αλλά και την μεγάλη μέρα του τελικού που έζησε πέρυσι, όπως και τις δοκιμασίες που της χάρισαν τη νίκη. Η ίδια και οι φίλοι της ανέβασαν stories από τις αντίστοιχες μέρες της περσινής χρονιάς και νοστάλγησαν το παιχνίδι που έκανε την Καζαριάν το Greece’s Next Top Model για το 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα