GNTM 2 – Κάτια και Άννα Μαρία: “Η σχέση μας είναι καλύτερη”

GNTM 2 – Κάτια και Άννα Μαρία: “Η σχέση μας είναι καλύτερη”

Οι δύο νικήτριες του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου, μίλησαν για όλα στην πρώτη, κοινή συνέντευξή τους μετά από τον τελικό.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκαν νικήτριες του GNTM 2 στον μεγάλο τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης. Οι δυο νικήτριες βρέθηκαν στη “Φωλιά των Κου Κου” για μία πρώτη, κοινή συνέντευξη, ενώ θα ακολουθήσουν και ξεχωριστές.

“Η σχέση μου με την Κάτια είναι καλύτερη γιατί τελείωσε το GNTM και δεν θέλει πια να με διώξει. Εγώ ήθελα να την διώξω, γιατί ήθελε να με διώξει”, δήλωσε από την αρχή της συνέντευξης η Άννα-Μαρία, ενώ η Κάτια συμφώνησε πως τα πάνε πολύ καλύτερα τώρα που δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

“Θα μπορούσα προσωπικά σαν Κάτια να μην ήμουν τόσο καυστική και εριστική, να μην σχολίαζα τόσο έντονα. Όπως έκανα και προς το τέλος, που ηρέμησα λίγο”, δήλωσε η Κάτια, ενώ η Άννα – Μαρία απάντησε για το τι θα άλλαζε: “Θα μπορούσα να είμαι λιγότερο αυθόρμητη. Λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή, όπως την ατάκα που είχα πει για την Κάτια πως θα της έβαζα μία σακούλα στο κεφάλι να μην την βλέπω αν πηγαίναμε μαζί τελικό”.

Η Άννα Μαρία μίλησε, επίσης, για την σχέση της με τον Τάσο και μίλησε για το σοκ που έπαθε και ξέσπασε σε κλάματα στην τελευταία δοκιμασία:

“Έπαθα σοκ. Είναι αλλιώς να τον βλέπεις μπροστά σου. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα γιατί θα ήθελα να δω τον Τάσο υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε μόνοι μας. Ήταν δίπλα μας όλη η παραγωγή, είχαμε κάμερες, είχαμε μικρόφωνα. Ήθελα να μιλήσουμε μόνοι μας πρώτα, γιατί είχαμε 6 μήνες να μιλήσουμε κανονικά, πέρα από τα 5 λεπτά που μιλούσαμε”.

Από την άλλη, η Κάτια μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη, τον οποίο έκανε γνωστό και στις δηλώσεις της μετά από τον τελικό και για την πρόταση γάμου που της έκανε.

“Υπάρχει μια αγάπη και μια στήριξη. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω τόση ενέργεια σε έναν άνθρωπο και είναι εγωιστικό να τον κρατάω χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω. Θεωρώ ότι ο Γιάννης βλέποντας το επεισόδιο θα έκανε τα σχόλιά του, οπότε ήταν σαν να τον άκουγα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα