Θανάσης Ευθυμιάδης: Αυτή είναι η προσευχή που κάνει κάθε μέρα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αυτή είναι η προσευχή που κάνει κάθε μέρα
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης instagram @thanasis_efthymiadis

Ο γνωστός ηθοποιός βουτάει στα παγωμένα νερά της θάλασσας και μας μιλά για την αγάπη προς τη φύση και τα ζώα. Παράλληλα, στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα οικολογίας.

Η αγάπη του Θανάση Ευθυμιάδη για το σύμπαν και τις εναλλακτικές θεραπείες είναι παραπάνω από γνωστή. Το ίδιο γνωστή είναι και η αγάπη του για τη φύση, γεγονός που αποδεικνύεται από τη νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, ο γνωστός ηθοποιός βουτάει στα παγωμένα νερά της θάλασσας και στέλνει το δικό του μήνυμα, αποκαλύπτοντας την προσευχή που συνηθίζει να κάνει.

“Μέσα στην θάλασσα.. Οραματίζομαι όλους τους ανθρώπους να νιώθουν Ειρήνη μέσα τους,, να έχουν μία στέγη και καλή τροφή. Βλέπω από την καρδιά μου, κάθε παιδί να έχει μπόλικη αγάπη, στοργή και φροντίδα ώστε να μπορεί να χαίρετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα του. Βλέπω έναν κόσμο όπου η καρδιά είναι πιο σημαντική από το μυαλό.

Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μοιράζουν και δεν συσσωρεύουν. Χρωματίζω τον κόσμο με τα χρώματα της δικαιοσύνης και της ισότητας. Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι σέβονται την φύση και την ερωτεύονται ξανά. Και η φύση απαντάει, χαρίζει καθαρό νερό καθαρό αέρα και τροφή. Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά είναι χαρούμενα. Το βαθύ γέλιο βγαίνει από τις καρδιές των ανθρώπων.

Λέω ευχαριστώ για την αγάπη, κατανόηση, σοφία, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορώ να εκτελώ το κομμάτι που μου αντιστοιχεί. Να είμαι χρήσιμος. Είθε όλοι να έχουν την Αγάπη, κατανόηση, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορούν να εκτελούν το κομμάτι που τους αντιστοιχεί. Κάπως έτσι προσεύχομαι εγώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα οικολογίας, αναρτώντας μια φωτογραφία με παγουράκια με νερό. “Μην ξανάαγοράσεις καφέ ή νερό σε πλαστικό ποτήρι/μπουκαλάκι μιας χρήσης”, τονίζει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

“Πώς να ξεκινήσω την αλλαγή? Μην ξανάαγοράσεις καφέ ή νερό σε πλαστικό ποτήρι/μπουκαλάκι μιας χρήσης

Τα δύο παγούρια (στην φώτο) έχω πάντα μαζί μου όταν κυκλοφορώ έξω. Στο ένα βάζω το νεράκι απ τό σπίτι μου, και το άλλο το έχω όταν θέλω να πάρω καφέ από το δρόμο.

Η συνήθεια μας στο βόλεμα και στην ευκολία δεν βοηθάει τον πλανήτη. Βρωμίζουμε τις παραδεισένιες μας παραλίες και τις θάλασσες με πλαστικά. Καθημερινά οι Έλληνες ως λάτρεις του καφέ, αφήνουν πίσω τους εκατομμύρια πλαστικά μπουκαλοποτιρα σκουπίδια, που καταλήγουν στις θάλασσες και στο έδαφος. Κάθε μέρα.

Ας σταματήσουμε παρακαλώ. Ας αφήσουμε στα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας έναν πλανήτη καθαρό και όμορφο. Επειδή τον ίδιο πλανήτη που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, τον έχουμε δανειστεί και από τα παιδιά μας. Η αλλαγή αρχίζει από εμένα και από εσένα. Ευχαριστώ.”, είπε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα