Θανάσης Ευθυμιάδης: Είχα πάρα πολλά λεφτά και τα έχασα όλα μέσα σε δύο μήνες

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης INSTAGRAM @THANASIS_EFTHYMIADIS

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την επιστροφή στη φύση, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ριάλιτι, αλλά και για την πολυτελή ζωή που έκανε στο παρελθόν.

Στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17/6) ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή στη φύση, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ριάλιτι, αλλά και για τη σημερινή σχέση του με το χρήμα, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν συνήθιζε να κάνει μια πολυτελή ζωή.

"Μου έχουν προτείνει να πάω και στη Φάρμα και στο Survivor. Αν γίνει πραγματικά ένα παιχνίδι που να είναι μέσα στη φύση και με τα οφέλη που παίρνουμε από τη φύση, θα το κάνω. Και για τη φύση και για τα λεφτά", είπε ο ηθοποιός.

Ενώ σχετικά με τα πολλά χρήματα που έχει βγάλει στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωσε: "Τα λεφτά δεν τα κυνηγάω, έρχονται από μόνα τους. Παλιά τα κυνηγούσα. Είχα πάρα πολλά και τ' έχασα όλα μέσα σε δύο μήνες. Όλα αλλάξανε. Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, έπαιρνα ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια. Νόμιζα ότι εκεί είναι η ευτυχία. Πήγα εκεί, αλλά εγώ βγήκα μοναξιά".

.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Survivor
SHARE:

24Media Network