The Voice: Η Παπαρίζου αναρωτήθηκε ποιος τραγουδά το ‘Δεν λες κουβέντα’

default image

Γκάφα ολκής για την τραγουδίστρια η οποία ανέφερε πως δεν γνωρίζει το τραγούδι που ερμήνευσε η Σωτηρία Μπέλλου με τον Δήμο Μούτση. Τι απάντησε στο facebook μετά από τα αρνητικά σχόλια στα social media (vid)

Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice της Τετάρτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι που ερμήνευσε πρώτη η Σωτηρία Μπέλλου. Ο νεαρός τραγούδησε το “Δεν λες κουβέντα”, που έγινε γνωστό από τη φωνή της ρεμπέτισσας σε μουσική Δήμου Μούτση (συμμετέχει και στην ερμηνεία) και στίχους του Κώστα Τριπολίτη.

Όταν γύρισαν οι καρέκλες των coach, η τραγουδίστρια που μεγάλωσε στη Σουηδία, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που δεν πάτησε το κουμπί ακούγοντας τον διαγωνιζόμενο: “Εγώ θα πω κάτι που θα ακουστεί εντελώς κουφό. Ένιωσα με αυτό το τραγούδι που ερμήνευσες ότι δεν σε γνώρισα καθόλου” και πρόσθεσε: “Ίσως να φταίει που δεν γνωρίζω καθόλου το τραγούδι. Ποιος το τραγουδάει αυτό;” αναρωτήθηκε προκαλώντας εμφανή αμηχανία στους συναδέλφους της.

Δείτε τη συμμετοχή του διαγωνιζόμενου:

Και εδώ το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου:

Ευτυχώς, τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν ΣΗΜΕΡΑ στους 4 ορίζοντες της γης, έχουν την ευκαιρία μέσω του διαδικτύου να ενημερώνονται πολύ καλύτερα για την μουσική μας από ό,τι εμείς τότε

Η τραγουδίστρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια από το λογαριασμό της στο facebook, σημειώνοντας πως μεγάλωσε σε μια χώρα που η μουσική της ήταν πάντα “western και mainstream”. Όπως είπε τα ελληνικά λαϊκά τραγούδια τα έμαθε στο σπίτι, με την οικογένειά της και σε ελληνικά γλέντια στο Γκέτεμποργκ.

Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήξερα το “Δε λες κουβέντα”, αυτό το ιστορικό τραγούδι, που έγραψαν ο Δήμος Μούτσης και ο Κώστας Τριπολίτης το 1981 για την σπουδαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου

“Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήξερα το “Δε λες κουβέντα”, αυτό το ιστορικό -όπως καταλαβαίνω τώρα- τραγούδι, που έγραψαν ο Δήμος Μούτσης και ο Κώστας Τριπολίτης το 1981 για την σπουδαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου. Κι ας την άκουγε αρκετά συχνά στο σπίτι ο πατέρας μου” έγραψε και σημείωσε: “Ευτυχώς, τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν ΣΗΜΕΡΑ στους 4 ορίζοντες της γης, έχουν την ευκαιρία μέσω του διαδικτύου να ενημερώνονται πολύ καλύτερα για την μουσική μας από ό,τι εμείς τότε”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα