Θετική στον κορονοϊό η Πηγή Δεβετζή – Αναστάτωση στην παραγωγή του J2US

Θετική στον κορονοϊό η Πηγή Δεβετζή – Αναστάτωση στην παραγωγή του J2US
Η Πηγή Δεβετζή Facebook (Piyi Devetzi)

Η Πηγή Δεβετζή η οποία θα συμμετείχε στο σόου του OPEN, J2US, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Σε τεστ υποβάλλονται όλοι οι συντελεστές του σόου.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή που επρόκειτο να συμμετέχει στο σόου του OPEN, Just The 2 Of Us.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, που παραμένει ασυμπτωματική, ενημέρωσε την παραγωγή και έθεσε τον εαυτό της εκτός σόου.

Με πρωτοβουλία της εταιρείας παραγωγής Barking Well, όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Σε ανακοίνωσή του το κανάλι ανέφερε: “Όπως πράξαμε από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα