Θηρίο: Ανάρτηση – καταπέλτης για Ξιαρχό: “Ήμουν 240 κιλά, σε λυπάμαι”

Θηρίο: Ανάρτηση – καταπέλτης για Ξιαρχό: “Ήμουν 240 κιλά, σε λυπάμαι”
Θηρίο instagram @thirio

Η απάντηση του Θηρίου στον Τάσο Ξιαρχό, σχετικά με το bullying και την χονδροφοβία του χορογράφου.

Ένα ηχηρό μήνυμα θέλησε να στείλει το Θηρίο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, διαπομπεύοντας μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Συγκεκριμένα, το Θηρίο ανήρτησε μια φωτογραφία από την εικόνα που είχε πριν την απώλεια των κιλών και μια από τη σημερινή του εικόνα, ενώ έγραψε για την ανάρτηση του χορογράφου:

“Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λούγκρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!”, έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής.

Το Θηρίο συνέχισε σε σκληρό τόνο, καλώντας τον Ξιαρχό να προσγειωθεί:

“Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γαμάτος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε!”.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα