Θοδωρής Κατσαφάδος: “Ο 12χρονος αδερφός μου σκοτώθηκε από χειροβομβίδα μπροστά μου”

Θοδωρής Κατσαφάδος: “Ο 12χρονος αδερφός μου σκοτώθηκε από χειροβομβίδα μπροστά μου”
Θοδωρής Κατσαφάδος

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" της Ελεωνόρας Μελέτη και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πώς ο αδερφός του σκοτώθηκε από χειροβομβίδα μπροστά στα μάτια του.

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”, μιλώντας για τον τραγικό και σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο αδερφός του μπροστά στα μάτια του.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τα συγκλονιστικά γεγονότα ως εξής:

“Μιλάω για το δυστύχημα του αδερφού μου με την χειροβομβίδα, για να ξορκίσω τις τύψεις μου, τις ενοχές μου, τον εφιάλτη μου, γιατί εγώ είχα βρει την χειροβομβίδα. Για πολλά χρόνια δεν το συζητούσα. Θέλω να ζει τον έχω δίπλα μου, θέλω να ζει κοντά μου, μαζί μου. Ένας λόγος είναι αυτός. Ένας δεύτερος είναι μήπως άνθρωποι που με ακούνε και με γνωρίζουν μέσα απ΄την τηλεόραση ή το θέατρο, βοηθηθούν.

Ο πόνος ήταν μεγάλος γιατί ο 12χρονος αδερφός μου σκοτώθηκε από τη χειροβομβίδα μπροστά μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, όχι τον θάνατο, τον διαμελισμό. Δεν είναι το ίδιο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι οργανωμένος για να μπορέσει να επεξεργαστεί ένα σώμα που είναι… παντού.

Ήταν Πρωτομαγιά, δεν είχαμε σχολείο, βρήκα τη χειροβομβίδα που για μένα ήταν σαν ένα σιδερένιο κουκουνάρι. Εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα, αλλά δεν ήξερα τι είναι. Την έδωσα σε εκείνον, τη χτύπαγε, τη χτύπαγε και με έσωσε ένας τοίχος για λίγα δευτερόλεπτα. Το χτυπάγαμε, το χτυπάγαμε, το αφήναμε, το χτυπάγαμε και το ξαναφήναμε… Και κάποια στιγμή όπως γύρισα προς τον τοίχο της εκκλησίας έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Εγώ πήγα να βρω τον αδερφό μου να του πω τι έγινε και είδα αυτό το θέαμα. Και το κακό είναι ότι μετά από αρκετή ώρα που μείναμε οι δυο μας, ήρθε και τον είδε και η μάνα μου. Ο θάνατος του αδερφού μου με αυτόν τον τραγικό τρόπο καθόρισε τη ζωή μου.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα