Μία δίωξη λιγότερη για τον Μπιλ Κόσμπι

Μία δίωξη λιγότερη για τον Μπιλ Κόσμπι
2010 GETTY IMAGES

Δεν θα κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις στο Λος Άντζελες ο Μπιλ Κόσμπι

Φαίνεται να την «γλυτώνει» ο Μπιλ Κόσμπι, τουλάχιστον για ό,τι αφορά τις καταγγελίες που έχει κάνει σε βάρος του το μοντέλο Κλόι Γκόινς, για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Με βάση το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο Εισαγγελέας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι δεν θα ασκήσει δίωξη κατά του ηθοποιού για τις καταγγελίες που έχει κάνει το μοντέλο.

Το 24χρονο μοντέλο ισχυρίζεται ότι υπό την επήρεια ναρκωτικών κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Μπιλ Γκόσμπι, στις 9 Αυγούστου του 2008, στη βίλα του ιδρυτή του περιοδικού Χιου Χέφνερ.

Τις καταγγελίες αυτές η Γκόινς τις έκανε στις αρχές του 2015, και όπως ισχυρίστηκε ο 78χρονος ηθοποιός, αφού της πρόσφερε ένα ποτό, αυτή όταν το ήπιε έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε βρέθηκε στο κρεβάτι μαζί με τον Κόσμπι.

Σύμφωνα όμως με έρευνα από το γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες δεν διαπιστώθηκε ότι τη συγκεκριμένη βραδιά στη βίλα του Χέφνερ, ήταν ο Κόσμπι, αλλά ούτε και το νεαρό μοντέλο, ενώ το όνομα του Γκόσμπι εμφανίζεται στις λίστες των επισκεπτών στις αρχές του Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρώτη ποινική δίωξη για τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Μπιλ Κόσμπι μηνύει τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Όταν ο Μπιλ Κόσμπι την 'έπεφτε' on air στη Σοφία Βεργκάρα

SHARE: