“Τίνος είναι το περιστέρι;” αναρωτιέται η Ελένη Μενεγάκη

“Τίνος είναι το περιστέρι;” αναρωτιέται η Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη ταΐζει το χαμένο περιστέρι Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε ένα βίντεο και μια φωτογραφία στο Instagram, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη ενός περιστεριού που "εισέβαλε" μέσα στο σαλόνι. "Μήπως το έχασε κάποιος από εσάς;" ρώτησε τους ακόλουθούς της και εκείνοι της απάντησαν...

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν σε φιλικό σπίτι για επίσκεψη στην Κηφισιά, όταν ένα λευκό περιστέρι “εισέβαλλε” στο σαλόνι.

Η περίεργη αυτή “εισβολή” έκανε την αγαπημένη παρουσιάστρια να στοχαστεί, να προβληματιστεί και τελικά να αναρτήσει ένα βίντεο και μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τονίζοντας στους ακολούθους της το πόσο φιλικό είναι το περιστέρι, πράγμα που την εντυπωσίασε.

Επιπλέον, η Ελένη θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι το περιστέρι βρέθηκε στην Πολιτεία, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του το ψάχνει, καθησυχάζοντάς τον παράλληλα ότι το περιστέρι έχει φάει και είναι καλά.

“Είμαι σε σπίτι φίλων και ξαφνικά έρχεται αυτό το περιστέρι… δεν φοβάται… είναι πολύ φιλικό και πολύ όμορφο! Μήπως το έχασε κάποιος από εσάς??? Στην Πολιτεία (ΚΗΦΙΣΙΑ) είμαστε! Υ.γ όπως είδατε το ταΐσαμε μην ανησυχεί οποίος το ψάχνει!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Δείτε την ανάρτηση:

Μετά την ανάρτηση ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια ακολούθων της, με τα οποία θέλησαν να βοηθήσουν την παρουσιάστρια σχετικά με το πώς θα βρει τον ιδιοκτήτη του πουλιού, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για “γούρι” και καλό οιωνό…

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και κάποιοι που ήταν αρνητικοί και θέλησαν να ειρωνευτούν και να τρολάρουν την παρουσιάστρια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα