Το δώρο της Μπιγιονσέ σε άρρωστη θαυμάστρια της

Beyonce performs at a Get Out the Vote concert for Democratic presidential candidate Hillary Clinton at the Wolstein Center in Cleveland, Friday, Nov. 4, 2016. (AP Photo/Andrew Harnik)
Beyonce performs at a Get Out the Vote concert for Democratic presidential candidate Hillary Clinton at the Wolstein Center in Cleveland, Friday, Nov. 4, 2016. (AP Photo/Andrew Harnik) AP

Το σχολείο που φοιτούσε η νεαρή κοπέλα είχε ξεκινήσει μία διαδικτυακή καμπάνια με στόχο να δοθεί η ευκαιρία να συναντηθεί με την αγαπημένη της τραγουδίστρια

Η Έμπονι Μπανκς ήταν μία μαθήτρια λυκείου και φανατική θαυμάστρια της Μπιγιονσέ και γράφουμε ότι «ήταν» γιατί η Έμπονι δεν ζει πια. Η μαθήτρια από το Χιούστον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο όμως πρόλαβε να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα.

Λίγες ημέρες πριν πεθάνει κατάφερε να μιλήσει με βιντεοκλήση με την αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Μπιγιονσέ. Την είδηση για τον θάνατο της Έμπονι έδωσε στα μέσα ενημέρωσης η Κίμπερλι Σμιθ ως εκπρόσωπος του σχολείου.

Το σχολείο που φοιτούσε η νεαρή κοπέλα είχε ξεκινήσει μία διαδικτυακή καμπάνια με στόχο να δοθεί η ευκαιρία να συναντηθεί με την αγαπημένη της τραγουδίστρια και την περασμένη Τετάρτη έλαβε μία βιντεοκλήση στο κινητό της από την Μπιγιονσέ.

Το Σάββατο όμως, η μαθήτρια λυκείου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και οι συμμαθητές της την επόμενη μέρα έκαναν μία αγρυπνία με αναμμένα κεριά στη μνήμη της, ενώ το βίντεο που τράβηξαν το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Harnik

SHARE:

24Media Network