Το Τζέισον Αντιγόνι ψηφίζει και κουρεύεται… ΣΥΡΙΖΑ

Το Τζέισον Αντιγόνι ψηφίζει και κουρεύεται… ΣΥΡΙΖΑ
To Jason Αντιγόνη Dane Eurokinissi

Το εκκέντρικο, γνωστό για τις ακτιβιστικές του δράσεις, Τζέισον Αντιγόνι, ξύρισε το κεφάλι του σύρριζα, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει το ομώνυμο, με το κούρεμά του, κόμμα.

Το Τζέισον Αντιγόνι, γνωστό για τις ακτιβιστικές του δράσεις κυρίως όσον αφορά θέματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, το οποίο μάλιστα κατέβηκε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου, προέβη σήμερα σε μία νέα κίνηση.

Έναν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο χρησιμοποίησε, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή του στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το Τζέισον στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 και ξύρισε το κεφάλι του σύριζα κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του εν λόγω κόμματος.

Τη φωτογραφία με το νέο του look δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook με την εξής λεζάντα:

“Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα! Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό, για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!”

«Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα”, είχε γράψει στη σέλφι τους στο Γαλάτσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα