Η Τούνη γελάει με την Ασημίνα: “Η γκόμενά σου – Εγώ”

Η Τούνη γελάει με την Ασημίνα: “Η γκόμενά σου – Εγώ”
Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη κάτω από τη χιουμοριστική φωτογραφία της Soula Glamorous Instagram / @soulaglamorous

Η Soula Glamorous δημοσίευσε τρεις χιουμοριστικές φωτογραφίες, που συγκρίνουν την πρώην του Νώντα Παπαντωνίου, την Ιωάννα Τούνη, με την νυν σύντροφό του, την Ασημίνα από το GNTM 2. Το καυστικό σχόλιό της.

Τη σχέση της Ασημίνας από το GNTM 2 με τον Νώντα Παπαντωνίου σχολίασε με καυστικό τρόπο η Ιωάννα Τούνη, μέσω μιας χιουμοριστικής ανάρτησης της Soulas Glamorous στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η παίκτρια του GNTM 2 διατηρεί σχέση με τον μπασκετμπολίστα από τη Λάρισα, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν του My Style Rocks.

Ο Παπαντωνίου και η Τούνη χώρισαν πριν από μερικούς μήνες, ενώ η Ασημίνα, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, εθεάθη μαζί του σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι προ ημερών.

Η Soula Glamorous, γνωστή τρολ περσόνα του Instagram, δημοσίευσε στο προφίλ της τρεις χιουμοριστικές φωτογραφίες, που συγκρίνουν την πρώην Τούνη με την νυν σύντροφο Ασημίνα.

Η Ιωάννα Τούνη φάνηκε να “στηρίζει” την εν λόγω ανάρτηση της Soulas και να συμφωνεί με το νόημα των φωτογραφιών, γράφοντας κάτω από την ανάρτηση το εξής σχόλιο:

ΣΟΥΛΑΡΑ ΚΛΑΙΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ!”

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη κάτω από τη χιουμοριστική φωτογραφία της Soula Glamorous Instagram / @soulaglamorous

Με τον τρόπο αυτό η Τούνη “απάντησε” στο ειδύλλιο του Νώντα Παπαντωνίου και της Ασημίνας, δίνοντας, παράλληλα, και μια επιβεβαίωση στη φημολογούμενη σχέση των δύο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και η Τούνη έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, με τον οποίον εμφανίστηκαν μαζί δημόσια στις αρχές του μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα