Τούνη για Ανδριώτου: "Πήγε για μπάνιο με αυτόν που κατηγορείται για το ροζ βίντεο"

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτη
Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτη INSTAGRAM / @J.TOUNI

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει παρέα με την άλλοτε κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η εξήγησή της στο Instagram.

Εντύπωση προκάλεσε στους ακόλουθους της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου το γεγονός ότι σταμάτησαν ξαφνικά να κάνουν παρέα, ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι ήταν σχεδόν καθημερινά μαζί, ενώ έκαναν κοινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Οι δύο influencers είχαν γνωριστεί στον πρώτο κύκλο του "My Style Rocks" και έπειτα διατήρησαν επαφή, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή φιλία που μετρούσε τουλάχιστον τρία χρόνια, με τις ίδιες να αποκαλούνται μεταξύ τους "κολλητές".

Οι πρώην φίλες επισκέφθηκαν φέτος τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πόζαραν η μία στις φωτογραφίες της άλλης, περνούσαν πάρα πολύ χρόνο μαζί, μέχρι που "ξέκοψαν", προκαλώντας την απορία των θαυμαστών τους.

Μετά από σωρεία μηνυμάτων που δέχτηκε, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει για το τι συνέβη μεταξύ τους και το έκανε στο πλαίσιο του QA στο Instagram, όπου απαντούσε σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Τούνη για Ανδριώτου:
INSTAGRAM / @J.TOUNI

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που σταμάτησαν να κάνουν παρέα είναι πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η "κολλητή μου" με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο".

Τούνη για Ανδριώτου:
INSTAGRAM / @J.TOUNI


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram, my style rocks
SHARE:

24Media Network