Τσαλίκης: “Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα γιατί θίχτηκε με την αφίσα”

Τσαλίκης: “Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα γιατί θίχτηκε με την αφίσα”
Αφίσα Γιώργου Τσαλίκη και Άντζελας Δημητρίου

Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη και της Άντζελας Δημητρίου σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας έμεινε κάπου στη μέση. Ο λόγος, όπως λέει ο ίδιος, ήταν η αφίσα, η οποία έθιξε την λαϊκή αοιδό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την καριέρα του, την γυναίκα του, τα παιδιά του καθώς και για τους λόγους που αποχώρησε από το σχήμα η Άντζελα Δημητρίου, οι οποίοι όπως σημείωσε ήταν ότι θίχτηκε μόλις είδε το προσχέδιο της αφίσας.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε για το περιστατικό:

“Το είχαμε κλείσει από τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα της Άντζελας ήταν έτοιμο, είχαμε κάνει μια καταπληκτική φωτογράφιση, είχαμε κάνει ωραία βίντεο. Ήμουν στο αεροδρόμιο, με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτιδά μου και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί ρε παιδιά;». Δεν είχα ιδέα! Και μου λένε ότι της έστειλαν ένα προσχέδιο της αφίσας που θα έμπαινε έξω από το μαγαζί. Στην άνοδο της Κηφισίας θα ήταν εκείνη πρώτη και στην κάθοδο εγώ πρώτος. Μου μετέφεραν ότι θίχτηκε με την αφίσα. Πήρα τηλέφωνο την μάνατζέρ της και την ρώτησε τι έγινε και μου είπε ότι η Άντζελα θίχτηκε. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα αν θέλει να είναι αριστερά ή δεξιά. Η Άντζελα Δημητρίου είναι! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, δεν με νοιάζει.”

Επίσης, μίλησε και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την εκλογή του στο Δήμο Περιστερίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα