Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σάλος με φωτογραφία στην οποία φαίνεται να πατά με ψηλοτάκουνα τον σκύλο της εκπομπής

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σάλος με φωτογραφία στην οποία φαίνεται να πατά με ψηλοτάκουνα τον σκύλο της εκπομπής
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram/stam_tsimtsili

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην οποία φαίνεται να πατά με τα τακούνια της τον σκύλο της εκπομπής. Κατέβασε τη φωτογραφία η παρουσιάστρια μετά την κατακραυγή.

Για όλους τους λάθους λόγους συζητήθηκε σήμερα το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία προχώρησε σε μία μάλλον ατυχή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” του Alpha θέλοντας να στείλει τη δική της “καλημέρα” στους διαδικτυακούς της φίλους και τους τηλεθεατές της, δημοσίευσε μία φωτογραφία κατά στην οποία φαίνεται να ποζάρει πατώντας με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της τον σκύλο που βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram και λίγες ώρες μετά “κατέβηκε”, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει “ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα“, χωρίς μάλλον να περιμένει την κατακραυγή και τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε με μία τέτοια κίνηση, την ώρα που τα περιστατικά κακοποίησης ζώων ολοένα και πληθαίνουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πατά με τα τακούνια της τον σκύλο της εκπομπής

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και αναρωτήθηκαν γιατί πατάει με το τακούνι της την πλάτη του σκύλου και δεν ακουμπάει το πόδι της στο σίδερο του σκαμπό, με την ίδια να σχολιάζει πως “τον αρκούδο τον λατρεύουμε! Είναι η μασκότ μας.“¨Όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να σταματήσει τα αρνητικά σχόλια, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για “μισόζωες απόψεις“.

Την παρουσιάστρια έσπευσε να υποστηρίξει ο συνεργάτης της εκπομπής Δημήτρης Παπανώτας, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γι’ αυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει…”.

Θέση για το περιστατικό πήρε και η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook κατακεραυνώνει τόσο τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σας πείραξε η Τσιμτσιλή που ανέβασε φωτογραφία και φαίνεται να κάνει το σκύλο της κάτι ανάμεσα σε σκαμπό-πατάκι. Και μάλιστα αναρωτιέται για την κακία του κόσμου. Η Τσιμτσιλή που έχει τόσα χρόνια δίπλα της τον Παπανώτα -έχει τελειώσει και κτηνίατρος τρομάρα του- και δε σταματάει να εκφράζει τις μισόζωες απόψεις του. Αλησμόνητη η στιγμή που ραδιοφωνικά είχε εξομοιώσει τα αδέσποτα με τα σκουπίδια.

Η Τσιμτσιλή μισή φορά δεν του είπε «τι μας λες καλέ μου άνθρωπε». Δηλαδή τι καλύτερο περιμένατε. Αυτή είναι η νοοτροπία τους, τόσο φτάνει η παιδεία τους”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα