Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις για το νέο tweet του – “Ο μισθός είναι δωροδοκία”

Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις για το νέο tweet του – “Ο μισθός είναι δωροδοκία”
Στέφανος Τσιτσιπάς AP Photo/Marta Lavandier

Δεκάδες αρνητικά σχόλια δέχτηκε από Έλληνες και ξένους χρήστες του Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την αμφιλεγόμενη ανάρτησή του για τους μισθούς.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η νέα αμφιλεγόμενη ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter, με τον διάσημο τενίστα να μπαίνει στο στόχαστρο των χρηστών για άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τενίστας έγραψε την εξής φράση στον προσωπικό του λογαριασμό:Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου”.

Όπως ήταν λογικό, τα αρνητικά σχόλια έπεσαν “βροχή” κάτω από την ανάρτηση του κορυφαίου τενίστα – σε μια περίοδο μάλιστα που τόσο η Ελλάδα όσο και άλλες χώρες είναι αντιμέτωπες με το κύμα ακρίβειας – με αρκετούς χρήστες να του απαντούν πως βρίσκεται “εκτός πραγματικότητας”.

Οι followers του, τόνισαν πως ο μισθός αποτελεί την ανταμοιβή της εργασίας τους, ενώ με αυτόν εξασφαλίζουν βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους, όπως το φαγητό τους, ενώ σχολίασαν ειρωνικά πως θα έπρεπε “να αισθάνεται τυχερός που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα”.

Οι χρήστες – Έλληνες και ξένοι – επέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά, υπογραμμίζοντας ότι μιλά εκ του ασφαλούς, καθώς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που του έγραψαν πως, εφόσον το πιστεύει αυτό, δεν θα έπρεπε να δέχεται τις αμοιβές εκατομμυρίων που λαμβάνει στο πλαίσιο του επαγγελματικού τένις.

“Οι διασημότητες δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας”, έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Τσιτσιπάς: Απαντήσεις στην ανάρτησή του στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα