Τζένη Θεωνά: “Σταμάτησα το θέατρο γιατί πιέστηκα συναισθηματικά με το παιδί”

Τζένη Θεωνά: “Σταμάτησα το θέατρο γιατί πιέστηκα συναισθηματικά με το παιδί”
Τζένη Θεωνά glomex

Για την απόφασή της να σταματήσει από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε παρά τη μεγάλη επιτυχία που βίωνε και να αφοσιωθεί στο παιδί της μίλησε η Τζένη Θεωνά.

Για τη συναισθηματική πίεση που βίωσε και την ανορθόδοξη, όπως είπε, επιλογή να σταματήσει από την επιτυχημένη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε και να αφοσιωθεί στο παιδί της, μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένη Θεωνά, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ήταν μια τραυματική εμπειρία και εξήγησε πως οι άστατες ώρες που έβλεπε το παιδί της μεταξύ τηλεοπτικών γυρισμάτων και θεατρικής παράστασης ήταν αυτό που την πίεσε συναισθηματικά και την έκανε να αποχωρήσει από την παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους” που πρωταγωνιστούσε.

“Έκανα μία επιλογή με βάση ανάγκες του παιδιού, οι οποίες όμως ήταν και συναισθηματικές ανάγκες δικές μου. Δηλαδή, εγώ συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση ‘Σεσουάρ για Δολοφόνους’ με γέμιζε πάρα πολύ, ήταν δύσκολη απόφαση, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί, να μπορώ να το κοιμίζω και να το παρηγορώ είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ. Είναι δύο τελείως διαφορετικές πραγματικότητες, για μένα είναι εξίσου πλούσιες, επειδή σίγουρα το θέατρο δεν με χρειάζεται, αλλά το παιδί με χρειάζεται, επέλεξα συναισθηματικά. Άρα δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι δική του ανάγκη ή δική μου. Οπότε είμαι καλά με αυτό, έχω τα πράγματα κάτω από τον δικό μου έλεγχο, οπότε δεν στρεσάρομαι και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα