Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά για το εάν είναι ζευγάρι με τον “Ρος” από τα Φιλαράκια

Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά για το εάν είναι ζευγάρι με τον “Ρος” από τα Φιλαράκια
ap/Jordan Strauss

Η ηθοποιός πήρε θέση για τις φήμες περί σχέσης με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της από τα φιλαράκια, Ντέιβιντ Σουίμερ.

Η βόμβα που “έπεσε” από την παρέα των ‘Friends’ σε κοινές εμφανίσεις τους με αφορμή τη φετινή επανένωση της παρέας, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν της πετυχημένης σειράς, υπήρχε φλερτ μεταξύ τους, προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

Τον Αύγουστο, μη επαληθευμένες αναφορές ισχυρίζονταν ότι το τηλεοπτικό ζευγάρι “Ρος” και “Ρέιτσελ” είναι μαζί και στη πραγματική ζωή.

Η Άνιστον σε συνέντευξή της στο ‘Entertainment Tonight’ αναφέρθηκε στις φήμες που την περιτριγύριζαν όλο αυτό το διάστημα για πιθανή σχέση με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ.

Η ίδια είπε πως της φάνηκαν “περίεργες”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορούσα να το πιστέψω, στην πραγματικότητα. Αλήθεια τώρα; Αυτός είναι αδερφός μου”.

Ωστόσο σχολίασε: ” Καταλαβαίνω, όμως. Αυτό δείχνει το πόσο ελπιδοφόροι είναι οι άνθρωποι στο να γίνουν πραγματικότητα οι φαντασίες και τα όνειρα”.

Από την πλευρά του ηθοποιού, εκπρόσωπος του Σουίμερ, είχε σχολιάσει όπως αναφέρει ο Independent, πως στις εικασίες αυτές δεν υπήρχε “καμία αλήθεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα