Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει γυμνή με “αγορέ” μαλλιά και εντυπωσιάζει

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει γυμνή με “αγορέ” μαλλιά και εντυπωσιάζει
Η Τζένιφερ Λόπεζ Associated Press

Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται με κοντά μαλλιά για το επετειακό τεύχος του περιοδικού Allure. Το ασπρόμαυρο καρέ που ξεχωρίζει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ καταφέρνει πάντοτε να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της, την απίστευτη ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει. Σε κάθε της εμφάνιση, είτε πρόκειται για κάποιο act στη σκηνή είτε για μια επαγγελματική φωτογράφιση, η διάσημη star “αιχμαλωτίζει” τα βλέμματα.

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έστρεψε για άλλη μια φορά την προσοχή πάνω της, με τη νέα της φωτογράφιση για το επετειακό τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Allure, που κλείνει τα 30 του χρόνια. Με κοντοκουρεμένα μαλλιά και προσεγμένο styling, η Τζένιφερ Λόπεζ κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις, με την παρακάτω ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνή να ξεχωρίζει.

Τις υπέροχες φωτογραφίες της για το Allure δημοσίευσε τόσο η ίδια η pop star, όσο και το περιοδικό Allure στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Μάλιστα, το περιοδικό έγραψε στις λεζάντες και κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

Όταν μπήκα στη μουσική όλοι έπρεπε να είναι λεπτοί. “Εσύ δεν είσαι. Πώς αισθάνεσαι;” μου έλεγαν. “Λοιπόν, νιώθω υπέροχα!”. Σήμερα, αυτό το πρότυπο ομορφιάς έχει αποκοπεί από το μυαλό μας σαν μελάνωμα”.

Δείτε τις φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα