Τζιμ Κάρεϊ: Έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική – “Έκανα αρκετά”

Τζιμ Κάρεϊ: Έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική – “Έκανα αρκετά”
Τζιμ Κάρει AP

Μετά τα όσα ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την οικογένεια του Μπρους Γουίλις, μια ακόμα είδηση πιθανής απόσυρσης ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στο Χόλιγουντ.

Δεύτερη πιθανή απώλεια για το Χόλιγουντ μετά την ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις πως εγκαταλείπει την υποκριτική. Ο Τζιμ Κάρεϊ μετά από μια λαμπρή καριέρα, τουλάχιστον 40 ετών, ανακοίνωσε ότι μάλλον ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την προώθηση της επικείμενης (και ίσως τελευταίας;) του ταινίας Sonic the Hedgehog 2, όταν η δημοσιογράφος του ανέφερε πως η Ντόλι Πάρτον τον θέλει για συμπρωταγωνιστή της απάντησε πως: “Εάν και εξεπλάγην, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μάλλον θα αποσυρθώ”.

Ωστόσο διευκρίνισε πως “Εξαρτάται, εάν οι άγγελοι φέρουν κάποιου είδους σενάριο, γραμμένο με χρυσό μελάνι, που θα με κάνει να αισθανθώ ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, που οι άνθρωποι πρέπει να δουν, ίσως να συνεχίσω, αλλά κάνω ένα διάλειμμα”.

Πρόσθεσε μάλιστα πως “Νιώθω, και αυτό πιθανότατα δεν θα το ακούσετε από άλλον σελέμπριτι, αλλά έχω αποκτήσει αρκετά. Έχω καταφέρει αρκετά. Είμαι αρκετός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα