Τζον Σίνα: Ο εκφοβισμός με οδήγησε σ’ αυτό που είμαι σήμερα

Τζον Σίνα: Ο εκφοβισμός με οδήγησε σ’ αυτό που είμαι σήμερα
Ο παλαιστής Τζον Σίνα σε στοπ καρέ από την επικείμενη ταινία Bumblebee

Ο Αμερικανός παλαιστής Τζον Σίνα παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως το πάθος του για να γίνει δυνατός ήταν πέρα από την ανάγκη της αυτοάμυνας.

Αποδέκτης εκφοβισμού κατά την παιδική του ηλικία δήλωσε ο γνωστός Αμερικανός παλαιστής, Τζον Σίνα, αποδίδοντας μάλιστα στα περιστατικά αυτά το τι είναι ο ίδιος σήμερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, ο Τζον Σίνα ο οποίος είναι γνωστός για τη δύναμη του και την ισχυρή του προσωπικότητα, παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως “το πάθος μου για να γίνω δυνατός ήταν πέρα από την ανάγκη της αυτοάμυνας. Έμπλεκα σε καυγάδες συχνά γιατί ήμουν διαφορετικός στον τρόπο που ντυνόμουν και εκφραζόμουν.

Στην εφηβεία σχηματίζονται  ομάδες κι εγώ δεν μπορούσα να ενταχθώ σε καμία. Έτσι κουράστηκα να μπλέκω σε καυγάδες και ζήτησα από τον μπαμπά μου να μου αγοράσει ένα σετ με βάρη και μου το πήρε στα 13 μου.

Από τότε ξεκίνησα να γυμνάζομαι και δεν έχω σταματήσει από τότε. Όλο αυτό με την αύξηση της δύναμης νομίζω κράτησε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των 30 μου χρόνων. Και τώρα ψάχνομαι περισσότερο στο κομμάτι της ευεξίας, η οποία ελπίζω να με βοηθήσει ώστε να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση τα επόμενα, 30, 40, 50 χρόνια της ζωής μου”.

Με πτυχίο στην άσκηση και στην κινησιολογία από το Springfield College στο Western Mass, ο Τζον Σίνα βρέθηκε στο Λος Άντζελες, καθώς όπως εξήγησε “εκεί ήταν το κέντρο της γυμναστικής”, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως αποφάσισε να δοκιμάσει την πάλη ως χόμπι και όχι ως ευκαιρία στο να κάνει καριέρα στο WWE.

«Παλιά ήθελα να είμαι όσο πιο δυνατός μπορούσα, και αυτό σήμαινε ότι ήμουν πιο δυνατός από ποτέ στη ζωή μου. Τώρα, απλά θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι. Επομένως, δεν είναι ότι δεν προσπαθώ και δεν πιέζω τον εαυτό μου όσον αφορά τη δύναμη, αλλά ψάχνω επίσης κάτι με μεγαλύτερη διάρκεια», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι πράγματα που έκανε στο παρελθόν τώρα μπορεί να του κάνουν ζημιά ή να μην τον βοηθούν ώστε να εξελιχθεί. «Πολλά από τα πράγματα που θα έκανα νεότερος, όταν ένιωθα άτρωτος και ανίκητος, δεν ήταν απαραίτητα και τα πιο σωστά για να με οδηγήσουν προς τα εμπρός», ανέφερε ο παλαιστής, ο οποίος κατέληξε αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχει στο προπονητικό του πρόγραμμα την γιόγκα και το stretching.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα