Βάνια Τουνίκου: “Δεν έχω κάνει εξώφυλλο, αλλά θα κάνω γιατί μου αξίζει”

Βάνια Τουνίκου: “Δεν έχω κάνει εξώφυλλο, αλλά θα κάνω γιατί μου αξίζει”
Ματίνα Νικολάου στο The 2night Show Glomex

Η τηλεπερσόνα "Βάνια Τουνίκου" βρέθηκε στο "The 2night Show" και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας της, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. 

Όλα αυτά, όμως, μέσα από τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της τηλεπερσόνας “Βάνια Τουνίκου” από το “Καλό Μεσημεράκι”, που έχει “τρελάνει” μικρούς και μεγάλους με το μπρίο και το χιούμορ της. Η “Βάνια” πέρασε πριν από τη συνέντευξή της από τις “Μύγες”, που είχαν μεταμφιεστεί σε κριτική επιτροπή του My Style Rocks και έκανε “τα δικά της”.

Η “Βάνια” (και όχι η Ματίνα Νικολάου!) μίλησε για τον εαυτό της και δήλωσε πως θέλει να κάνει εξώφυλλο, αλλά και να παίξει στην Επίδαυρο. Όπως είπε: “Δεν έχω κάνει εξώφυλλο, αλλά πιστεύω ότι θα κάνω γιατί μου αξίζει. Ας μου κάνουν προτάσεις τα περιοδικά, να δω ποιο θα επιλέξω. Να δω το concept! Θα έπαιζα στις “Άγριες Μέλισσες”, θα έκανα την πιο άγρια. Επίσης, θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο! Πιστεύω ότι μπορώ, ότι έχω το ταλέντο και την στεντόρεια φωνή. Είμαι πάρα πολύ καλή. Διεκδικώ! Διεκδικήστε κι εσείς”!

“Είμαι influencer, το λέω. Απαντάω όπου μπορώ, γιατί δεν έχω χρόνο. Εμένα τώρα με νοιάζει να ανέβω ψηλά, να με βλέπουν και να λιποθυμάνε”, δήλωσε η “Βάνια, ενώ έπειτα τραγούδησε με τον Αρναούτογλου το “Θέλεις να πεθάνω” και “Ρίκοκο ρίκοκο”.

Μάλιστα, η “Βάνια” και ο Γρηγόρης τηλεφώνησαν στον Νίκο Μουτσινά και συνομίλησαν μαζί του με χιούμορ, γέλιο και απολαυστικούς διαλόγους, ενώ σχετικά με την απόφασή του να εντάξει στην καθημερινή μεσημεριανή του εκπομπή την “Βάνια”, ο Μουτσινάς απάντησε: “ Άπαξ και την γνωρίσεις δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές. Την γνώρισα πριν από κάποια χρόνια σε ένα θεατρικό, εκεί γεννήθηκε και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”!

Επίσης, η “Βάνια” δήλωσε πως ψάχνει άντρα και έκανε σύντομα ραντεβού με τέσσερις άντρες στο πλατό, αλλά δεν της άρεσε κανείς, ενώ χόρεψε το “Έλα, έλα” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με γαρύφαλλα να τη “λούζουν”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version