Βασίλης Ζούλιας: “Έκανα χρήση σκληρών ναρκωτικών για επτά χρόνια”

Βασίλης Ζούλιας: “Έκανα χρήση σκληρών ναρκωτικών για επτά χρόνια”
Βασίλης Ζούλιας Facebook (Vassilis Emmanuel Zoulias)

"Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η Ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές". Η γενναία εξομολόγηση του σχεδιαστή για τον εθισμό του.

Στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα νεανικά του χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα του. Αναφέρθηκε επίσης ανοιχτά, σε μία γενναία εξομολόγηση, στον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες.

“Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε. Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία.  Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η Ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές”, ανέφερε ο σχεδιαστής.

Όπως κι αν ήμουν το πρωί. Θα σηκωνόμουν, θα έκανα μπάνιο και θα πήγαινα στα μαγαζιά να μαζέψω ρούχα. Κάποια στιγμή δουλεύεις για να πίνεις και πίνεις για να δουλεύεις. Ήμουν αποτελεσματικός αλλά υπήρχαν παράπλευρες απώλειες. Καταστρεφόντουσαν τα ρούχα, αργούσα να τα γυρίσω”, συμπλήρωσε.

“Όλοι το είχαν καταλάβει αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως αν το άτομο δεν το αποφασίσει. Η μητέρα μου ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Η σκληρή χρήση μου νομίζω κράτησε επτά χρόνια. Μια εθισμένη προσωπικότητα, είναι δυστυχισμένη”, εξομολογήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας.

“Όταν πήδηξα στο κενό”

“Ήταν Τσικνοπέμπτη και με έπιασε η αστυνομία επειδή έκανα χρήση. Τότε δεν υπήρχε διαχωρισμός, μου είπαν κατευθείαν για Κορυδαλλό. Όταν άκουσα αυτή τη λέξη στο δικαστήριο, έφυγα από το χέρι της μητέρας μου και πήδηξα στο κενό”, ανέφερε ακόμα ο σχεδιαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα