Βικτώρια Καρύδα: Το μήνυμά της έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα: Το μήνυμά της έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του συζύγου της
Instagram / Βικτώρια Καρύδα

Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks για τον σύζυγό της, ένα χρόνο και δύο μήνες μετά τη δολοφονία του.

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, βρισκόταν σε επίδειξη μόδας.

Το περιστατικό συνέβη ως εξής: ο 47χρονος Γιάννης Μακρής βρισκόταν έξω από το σπίτι του και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, ένας άνδρας τον πλησίασε στο παράθυρο και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια του έριξε ακόμα μία, που αποδείχθηκε η χαριστική βολή.

Ένα χρόνο και δύο μήνες μετά, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και γυναίκα του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε:

“Εκεί που είναι όλα όμορφα ξαφνικά έρχεται το τέλος. Αξέχαστη άσχημη στιγμή που μένει στην καρδιά μου…να βλέπεις τον αγαπούλη σου στο νεκροταφείο και να φιλάς τα μωβ χειλάκια του και να χαϊδεύεις το ραμμένο το κεφαλάκι του…πώς να ξεπεράσεις όλο Αυτό?! Έχω και πόνο των παιδιών μου. Τι άσχημο πράγμα! Δεν έχω λόγια… Τι κακιά υπάρχει στο κόσμο…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα