Βικτώρια Καρύδα: Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Βικτώρια Καρύδα: Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Τέσσερις μήνες μετά από τη δολοφονία του συζύγου της, η Βικτώρια Καρύδα άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της στο Instagram και ανήρτησε φωτογραφίες με τον Γιάννη Μακρή και μερικά όμορφα λόγια.

Ο σύζυγός της Βικτώριας Καρύδα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα πριν από τέσσερις μήνες, αφήνοντας την ίδια μόνη με δύο μικρά παιδιά.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που είχε μάθε για τη δολοφονία του συζύγου της τη στιγμή που η ίδια έκανε πασαρέλα στο Athens Xclusive Designers Week, βυθίστηκε στη σιωπή όλο αυτό το διάστημα, ενώ – όπως είναι λογικό – έκλεισε και τους λογαριασμούς στης στα social media.

Μερικούς μήνες μετά, η Βικτώρια αποφάσισε να ανοίξει τον λογαριασμό της στο Instagram και να εκφραστεί δημόσια για τον άντρα που τόσο πολύ αγαπούσε και που ήταν ο πατέρας των παιδιών της. “Έσπασε” τη σιωπή της με τρεις συγκλονιστικές αναρτήσεις και με κοινές τους φωτογραφίες.

Στη πρώτη ανάρτηση η Βικτώρια απευθύνεται στον Θεό και ζητά τη βοήθειά του μέσω μιας προσευχής, εκλιπαρώντας τον να της δώσει δύναμη για να συνεχίσει.

Στη δεύτερη ανάρτηση η Βικτώρια ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, πάνω στην οποία γράφει “Ο άγγελός μου”.

Στην τρίτη και πιο πρόσφατη ανάρτηση, η Βικτώρια συνόδευσε τις κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της με την εξής λεζάντα: Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς … Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας , γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα