Ντοκουμέντο: Ο Αλέκος Αλεξανδράκης μιλά για τη Νόνικα Γαληνέα – “Δεν αγάπησα άλλη”

Ντοκουμέντο: Ο Αλέκος Αλεξανδράκης μιλά για τη Νόνικα Γαληνέα – “Δεν αγάπησα άλλη”
Ο Αλέκος Αλεξανδράκης με τη Νόνικα Γαληνέα EUROKINISSI

Σε ένα απόσπασμα μιας σπάνιας συνέντευξής του που δόθηκε στη δημοσιότητα ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με τη Νόνικα Γαληνέα και τον λόγο που χώρισαν.

Ένα απόσπασμα μιας σπάνιας συνέντευξης του κορυφαίου ηθοποιού Αλέκου Αλεξανδράκη, στο οποίο μεταξύ άλλων μιλά για τη σχέση του με τη Νόνικα Γαληνέα και τον λόγο που χώρισαν παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο, ο αξέχαστος ηθοποιός μίλησε για τη σχέσεις τους με τις γυναίκες και τα δώρα που τους έκανε: «Έκανα πάρα πολλά δώρα στη Νόνικα. Συνέχεια (της) έκανα, αλλά τόσες γυναίκες και τόσοι γάμοι, έκανα δώρα αρκετά. Ήθελα να τους κάνω δώρα. Ήταν μια ανάγκη που λένε, το αισθανόμουν σαν μια ανταπόδοση, ας πούμε ευγνωμοσύνη για το ότι διάλεξαν να είναι μαζί μου ένα κομμάτι της ζωής τους».

Μιλώντας για τις δουλειές που έκανε με τη Νόνικα Γαληνέα και τη συνεργασία που είχαν, διευκρίνισε: «Ο καθένας είχε τα χρήματά του αλλά στη δουλειά επειδή εγώ – όταν ήθελε ξαφνικά η Νόνικα να κάνουμε επιτέλους και εμείς τη δουλειά μας, τη δική μας (δουλειά) – της είχα πει από πριν ότι επιχείρηση δεν ξανακάνω. Έκανα και ακόμα πληρώνω όλα αυτά τα έργα τα μεγάλα που ανέβαζα. Και (εκείνη) είπε “τα αναλαμβάνω εγώ».

Ερωτώμενος αν έμαθε ποτέ τον λόγο που χώρισαν, ο Αλέκος Αλεξανδράκης απάντησε: «Όχι. Μου ‘λεγε ότι αισθανόταν πως πάμε να γίνουμε ανδρόγυνο και δεν το ήθελε αυτό». Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν αγάπησε άλλη γυναίκα μετά τη Γαληνέα, ο σπουδαίος ηθοποιός αποκρίθηκε «όχι»…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα