Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Σίσσυ Χρηστίδου Youtube

Η ανακοίνωση του διαζυγίου της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη σόκαρε την ελληνική showbiz. Λίγες μέρες μετά, η παρουσιάστρια επανέρχεται με ένα βίντεο για να πει δυο λόγια σχετικά με τον χωρισμό τους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια σχέσης, 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά και η είδηση “έπεσε” σαν βόμβα.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του ζευγαριού.

Μερικές μέρες μετά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και να αναφέρει μερικά πράγματα για τον χωρισμό τους.

Στο βίντεο της είπε, μεταξύ άλλων:

“Αισθανόμουν την ανάγκη να σας πω δυο λόγια και προτίμησα να το κάνω μέσα από ‘δω. Δεν ήθελα να το κάνω στην εκπομπή γιατί δεν θεωρώ ότι είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι πιο ασφαλής. Ίσως να έχει πάρει το αυτί σας ότι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι, οπότε είναι έτσι αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά. απλώς νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω λίγο, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει πολλή αγάπη για εμάς και σας ευχαριστούμε πολύ.

Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ, που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Οι γονείς μου είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι, οι παππούδες μου το ίδιο.Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω και τι πρέπει να κάνω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα