Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το "αστρονομικό" ποσό που πήρε σε αμερικανική ταινία

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο "Σημείο Συνάντησης"
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο "Σημείο Συνάντησης" GLOMEX

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του σε αμερικανική ταινία της δεκαετίας του '80. Όλο το παρασκήνιο.

Στο "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ βρέθηκαν και συνομίλησαν οι δυο ηθοποιοί Γιώργος Κωνσταντίνου και Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία "Summer Lovers" τη δεκαετία του '80, περιγράφοντας όλη την ιστορία.

"Ο σκηνοθέτης ήταν ο Ράνταλ Κλάιζερ που είχε κάνει το "Blue Lagoon" και το "Grease". Μεγάλη μορφή. Το μαλλί μου ήταν αφάνα! Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι", αποκάλυψε.

"Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω πού να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;", είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κινηματογράφος, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network