Will Smith: Ζητά ξανά δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι στα Όσκαρ

Will Smith: Ζητά ξανά δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι στα Όσκαρ
Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock AP

Μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο, ο Will Smith επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια για το χαστούκι στον Chris Rock τη βραδιά των φετινών Όσκαρ. "Σου ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου".

Μερικούς μήνες από την απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ, μια βραδιά που επισκιάστηκε από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, ο ηθοποιός τοποθετείται δημόσια και απολογείται για την “απαράδεκτη συμπεριφορά του”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Smith απολογείται δημόσια καθώς, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, ζήτησε συγγνώμη μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο, ο Will Smith ζητά εκ νέου συγγνώμη από τον Chris Rock, ενώ παραδέχτηκε ότι “είχε θολώσει”.

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ένα μήνυμα με λόγια του ηθοποιού, όπου αναφέρονται τα εξής: “Τους τελευταίους μήνες έχω σκεφτεί αρκετά και έχω κάνει πολλή προσωπική δουλειά. Μου κάνατε αρκετές εύλογες ερωτήσεις, που χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να τις απαντήσω”.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Will Smith και, φανερά προβληματισμένος, ξεκινά την απολογία του. “Γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη από τον Chris στην ομιλία σου, όταν πήρες το βραβείο; Ήμουν θολωμένος εκείνη τη στιγμή. Είναι όλα ασαφή. Έχω μιλήσει με τον Chris και η απάντησή του ήταν πως δεν ένιωθε έτοιμος για να μιλήσει και όταν είναι, θα επικοινωνήσει. Θα σου πω, Chris, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις”, ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου ηθοποιού.

Και συνέχισε λέγοντας: “Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα εκείνης της στιγμής που δεν συνειδητοποίησα. Δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Chris, από την οικογένεια του Chris, ειδικά τον αδερφό του. Αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο.

Η απογοήτευση των ανθρώπων είναι το βασικό μου τραύμα. Μισώ όταν απογοητεύω τους ανθρώπους, επομένως πονάει ψυχολογικά και συναισθηματικά να γνωρίζω ότι δεν ανταποκρίθηκα στην εικόνα και την εντύπωση που έχουν για μένα. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι μετανιώνω βαθιά και προσπαθώ να το κάνω χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου”.

Δείτε το βίντεο με την απολογία του Will Smith:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα