“Ξεσκέπασαν” τον James Corden για το carpool karaoke: “Το μεγαλύτερο ψέμα μετά τον Άι Βασίλη”

“Ξεσκέπασαν” τον James Corden για το carpool karaoke: “Το μεγαλύτερο ψέμα μετά τον Άι Βασίλη”

Ο "μύθος" που έχει χτίσει ο James Corden με το Carpool Karaoke κλονίζεται από ένα βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter, ο οποίος έτυχε να είναι παρών στα γυρίσματα.

O βρετανός παρουσιαστής James Corden διανύει το τελευταίο διάστημα μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους του: Η τηλεοπτική εκπομπή του “The Late Show” συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα talk show σήμερα, ενώ η κωμική του πάστα τού έχει ανοίξει πόρτες και στην κινηματογραφική βιομηχανία, με νεότερη συμμετοχή του αυτή στην ταινία “Cats” σε σκηνοθεσία Tom Hooper.

Από τα σκετς που τον έκαναν διεθνώς διάσημο (πέραν του επιτυχημένου Crosswalk the Musical, στο οποίο καλεί διάσημους να ερμηνεύσουν μαζί τραγούδια σε διαβάσεις πεζών, μέχρι το φανάρι να ανάψει πράσινο για τους οδηγούς) ήταν αυτό του Carpool Karaoke: Στην ενότητα αυτή, ο Corden οδηγεί ένα αυτοκίνητο και “μαζεύει” από τον δρόμο μια διασημότητα, με την οποία συζητούν και τραγουδούν ακαπέλα επιτυχημένα τραγούδια. Τα βίντεο από τα καραόκε κάθε φορά γίνονται viral και όχι άδικα, αφού είναι απολαυστικά.

Ο “μύθος” ωστόσο που έχει χτίσει ο Corden στο τιμόνι κλονίστηκε από ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος έτυχε να είναι παρών στο γύρισμα του Carpool Karaoke με τον Justin Bieber. Στην ανάρτηση στο Twitter αποκαλύπτεται η αλήθεια: O James Corden δεν οδηγά στο Carpool Karaoke! Αντίθετα το όχημά του είναι δεμένο σε ειδικό γερανό, ο οποίος ουσιαστικά το κατευθύνει…

«Είδα το Carpool Karaoke του James Corden με καλεσμένο τον Justin Bieber και τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν οδηγάει καν» έγραψε ο χρήστης του Twitter, με το βίντεό του να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε μόλις μερικά λεπτά, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 13,8 εκατ. προβολές και προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για το “ψέμα” που πλασάρει ο Corden ότι οδηγεί ο ίδιος, κάνοντας λόγο για απάτη και παραπληροφόρηση. Άλλοι σχολίασαν πως το θεωρούσαν προφανές ότι δεν οδηγάει στα αλήθεια. Πώς θα μπορούσε να οδηγάει όταν τον βλέπουμε να κάνει καφρίλες, να τραγουδάει και να κοιτάει στον δρόμο μια στο τόσο…;

Στην είδηση αναφέρθηκαν με χιούμορ και διεθνή δημοσιογραφικά πρακτορεία, με τον Guardian να κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο ψέμα μετά τον Άι Βασίλη» και το AOL να μιλά για αποκαλύψεις που διαλύουν το “όνειρο” του carpool karaoke.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε στην τελευταία του εκπομπή και ο ίδιος ο Corden, ο οποίος προσπάθησε με χιούμορ να κατευνάσει τα πνεύματα: «Ξέρω ότι φαίνεται άσχημο. Αλλά θέλω να δηλώσω εδώ και τώρα ότι πάντα οδηγώ εγώ το αμάξι εκτός εάν σε κάποιες περιπτώσεις κρίνουμε ότι τίθεται θέμα ασφάλειας, όπως όταν πρέπει να γίνει μια χορογραφία, ή μια ενδυματολογική αλλαγή. Ή όταν είμαι μεθυσμένος. Στην περίπτωση του (βίντεο με τον) Justin Bieber υπήρξε θέμα ασφάλειας και κρίναμε ότι θα είναι καλύτερο να δέσουμε το αμάξι. Ειλικρινά είχα χαθεί στα μάτια του» είπε. «Έχω σοκαριστεί που κατάφερα να κάνω κάτι που εξόργισε τον κόσμο περισσότερο από το “Cats”» πρόσθεσε γελώντας.

«Σας υπόσχομαι ότι το 95% των φορών, εγώ οδηγώ το αμάξι και θέτω σε κίνδυνο τις ζωές των πιο διάσημων ποπ σταρς του πλανήτη» κατέληξε και δημοσιοποίησε λίστες με τους καλλιτέχνες στα γυρίσματα των οποίων, χρησιμοποιήθηκε γερανός (συνολικά 5 φόρες) και με όσους δεν χρησιμοποιήθηκε αλλά οδηγούσε ο ίδιος (47 φορές).

Σ’ αυτό το σημείο, να πούμε πως παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε όντως να οδηγάει ενώ τραγουδάει…

Δείτε μερικά από τα πιο γνωστά Carpool Karaoke:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα