Ξεσπά η Ντόρα Μακρυγιάννη: “Προσπαθώ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι”

Ξεσπά η Ντόρα Μακρυγιάννη: “Προσπαθώ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι”
Η Ντόρα Μακρυγιάννη στη σειρά "Ήλιος" ΑΝΤ1

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, χρησιμοποιώντας backstage φωτογραφία της από τα γυρίσματα της σειράς "Ήλιος".

Κατά των fake news και των παραπλανητικών δημοσιευμάτων διάφορων μέσων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να “πουλήσουν” ξέσπασε η Ντόρα Μακρυγιάννη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε πως διάφορα sites χρησιμοποίησαν μια backstage φωτογραφία της από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς “Ήλιος” στην οποία πρωταγωνιστεί, παρουσιάζοντάς την ως θύμα ξυλοδαρμού. Στην φωτογραφία η ίδια φέρει μώλωπες στο πρόσωπο, οι οποίοι είναι προϊόν μακιγιάζ για τις ανάγκες της σειράς του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός, φανερά εκνευρισμένη, δήλωσε πως είναι ντροπή τα μέσα να εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις προκειμένου να ανέβουν σε επισκεψιμότητα, ειδικά με ένα θέμα τόσο ευαίσθητο όπως είναι η κακοποίηση.

Πραγματικά, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ. Είστε το λιγότερο γελοίοι. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε κλικ και επισκεψιμότητα στα προφίλ σας; Ντροπή. Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο, δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το όνομά μου, αλλά ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί πάρα πολύ, που κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για ένα νέο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας. Οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ντρέπεστε”, ανέφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version