Zendaya – Tom Holland: Έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι

Zendaya – Tom Holland: Έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι
Η Zendaya και ο Tom Holland Photo by Joel C Ryan/Invision/AP/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Οι δυο νεαροί σταρ του Χόλιγουντ επιβεβαιώσαν τις φήμες που τους ήθελαν μαζί πραγματοποιώντας την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Ballon D'Or 2021.

Η Zendaya και ο Tom Holland αποτελούν το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ και οι δυο τους παρά τις φήμες που τους ακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις πριν λίγες ημέρες.

Οι δυο αστέρες της ταινίας Spider-Man: No Way Home, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι πριν μερικές ημέρες και έδωσαν το “παρών” στην τελετή απονομής των βραβείων Ballon D’Or 2021.

Οι ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία Spider-Man του MCU, με τον Holland να υποδύεται τον “άνθρωπο-αράχνη” Peter Parker και η Zendaya υποδύεται την αγαπημένη του, MJ. Το ζευγάρι έπαιξε για πρώτη φορά μαζί στο Spider-Man: Homecoming του Jon Watts το 2017, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που θα τους δούμε μαζί, στο φινάλε της τριλογίας “Homecoming”, Spider-Man: No Way Home που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους αυτόν τον μήνα.

Το ζευγάρι φημολογείται ότι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και απέφευγε συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή (προς απογοήτευση των θαυμαστών τους), παρά το γεγονός ότι παπαράτσι φωτογραφίες τους έδειχναν σε τρυφερές στιγμές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα