Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία με το μαγιό και η ωδή στο σώμα της

Ζέτα Δούκα: Η φωτογραφία με το μαγιό και η ωδή στο σώμα της
Instagram / @zetadouka

Με μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο Instagram, η Ζέτα Δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και μετά από μια ακόμη κουραστική και ψυχοφθόρα λόγω της πανδημίας χρονιά, ήρθε η στιγμή να πάμε (ίσως λίγο πιο ξέγνοιαστοι στο πλαίσιο των εμβολιασμών) στην παραλία. Έτσι και η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση με το μαγιό τους.

Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό και τη συνόδευσε με μια λεζάντα, με την οποία απέτισε φόρο τιμής στο σώμα της για όλες τις στιγμές του, είτε αυτές ήταν με παραπάνω κιλά, είτε με λιγότερα:

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου.

Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιό; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν!

Καλό καλοκαίρι!», έγραψε χακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα