Χανιά: Οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε την επιβίβαση σε 5χρονο

Χανιά: Οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε την επιβίβαση σε 5χρονο

Γυναίκα οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Χανίων δεν επέτρεψε σε 5χρονο να επιβιβαστεί λόγω διαφορών που έχει με τον πατέρα του

Απίστευτο και όμως αληθινό και αυτό που συνέβη τη Δευτέρα (23/09) στο Ακρωτήρι Χανίων, με οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ, που εκτελεί χρέη σχολικού, να μην επιτρέπει την επιβίβαση σε ένα 5χρονο παιδί λόγω διαφορών που έχει με τον πατέρα του.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου, συνέβη όταν σχόλασε το νηπιαγωγείο, με τα μικρά παιδιά να μπαίνουν στο λεωφορείο για να γυρίσουν στα σπίτια τους. Η οδηγός ωστόσο δεν άφησε το συγκεκριμένο παιδί να ανέβει και μάλιστα όταν η νηπιαγωγός που επέβλεπε τη διαδικασία, ζήτησε εξηγήσεις, απάντησε "Επειδή έχει γίνει θέμα, αυτό δεν το παίρνω".

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό γι' αυτό που έγινε" δήλωσε ο προϊστάμενος του γραφείου κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων, Βασίλης Τσουπάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Ο πατέρας κατήγγειλε επίσης ότι στο μικρό λεωφορείο, χωρητικότητας οκτώ ατόμων, στριμώχνονται 15, με τον προϊστάμενο του ΚΤΕΛ να δηλώνει άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Πληροφορίες από zarpa.gr

SHARE: