Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα, στο ξενοδοχείο Foresta in Medias Mores στην Βλαχοκερασιά Ορεινής Αρκαδίας!

Φθινοπωρινή απόδραση από τον News 24/7 στους 88.6! Η εκπομπή “Καλημέρα, όλη μέρα” με τη Ζηνοβία Σαπουνά σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τριήμερο για 2 άτομα, στο ξενοδοχείο Foresta in Medias Mores στην Βλαχοκερασιά Ορεινής Αρκαδίας, με ανοιχτή ημερομηνία μέχρι 15/12/18*.

Συντονιστείτε στους 88.6 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12 με 16 Νοεμβρίου, έξι με οκτώ το πρωί για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της ομώνυμης εκπομπής.

Λίγα λόγια για το Foresta in Medias Mores

Το πετρόκτιστο Foresta in Medias Mores βρίσκεται σε υψόμετρο 1,100μ. στο ορεινό χωριό Βλαχοκερασιά και σε απόσταση 22χλμ. από την Τρίπολη. Μπορείτε να γευματίσετε στο κομψά διακοσμημένο εστιατόριο των εγκαταστάσεων. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Όλα τα δωμάτια έχουν πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια στην οροφή, μοντέρνα επίπλωση και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν καθιστικό για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Στο δωμάτιο θα βρείτε βραστήρα. Για την άνεσή σας, διατίθενται επίσης δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Το Foresta in Medias Mores προσφέρει δωρεάν Wi-Fi.

Στο κατάλυμα υπάρχει κοινόχρηστο lounge.

Το “Foresta in Medias Mores” παραδοσιακό και συνάμα μοντέρνο απευθύνεται σε όλα τα γούστα, ακόμα και τα πιο απαιτητικά. Θα το συναντήσουμε στην καρδιά της Πελοποννήσου, σε απόσταση 22 χιλιομέτρων νότια της Τρίπολης, έξω από το ορεινό χωριό Βλαχοκερασιά. Το δροσερό αεράκι του βουνού μας υπενθυμίζει ότι είμαστε σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Το όνομα Foresta in Medias Mores, δηλαδή δάσος στο κέντρο του Μοριά, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το κύριο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι θέση του στο κέντρο της Πελοποννήσου σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του δάσους της Σκιρίτιδας και στις κορυφογραμμές του δυτικού Πάρνωνα που κεντάνε τον ορίζοντα. Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου στη διάθεσή σας για απόλυτη χαλάρωση.

*Η κράτηση γίνεται βάση διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα