Δικαστής ασελγούσε στον 5χρονο γιο του

Δικαστής ασελγούσε στον 5χρονο γιο του

Διαβάστε στο NEWS 247 για την απίστευτη δράση δικαστικού λειτουργού. Παρενοχλούσε συστηματικά τον 5χρονο γιο του

Στην φυλακή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης δικαστής, με την κατηγορία της αποπλάνησης σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο δικαστή και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για την αποπλάνηση του μόλις 5 ετών γιου του.

Με την απόφασή του το Δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε ουσιαστικά την ποινή που του είχε επιβάλει το πρωτόδικο δικαστήριο (Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων) στον δικαστή κατά 7 έτη.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δικαστής, μετά την πρώτη πρωτοβάθμια καταδίκη του σε 13 χρόνια κάθειρξη - για την έκτιση της οποίας το δικαστήριο είχε δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση - δεν είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς καμία αρμόδια αρχή δεν κίνησε την σχετική διαδικασία μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης για την σοβαρότατη κατηγορία για την αποπλάνηση, με αποτέλεσμα να υπηρετεί στο δικαστικό Σώμα κανονικά και να δικάζει.

Η υπόθεση εκδικάστηκε και κρίθηκε με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τον περασμένο Απρίλιο και μέσα σε λίγους μήνες προσδιορίστηκε η δευτεροβάθμια δίκη, γεγονός που έχει σχολιαστεί σε νομικούς κύκλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δραπέτης βίαζε γυναίκες

Μητέρα βίαζε την κόρη της

Εκπαιδευτικός ασελγούσε σε μαθητή

SHARE:

24Media Network