Είχε παιδική πορνογραφία σε καρτούν

Είχε παιδική πορνογραφία σε καρτούν

Μία 47χρονη συνελήφθη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, σε κατάστημα στα Εξάρχεια. Βρέθηκαν πειρατικά cd και dvd και παιδική πορνογραφία σε μορφή καρτούν

Παιδική πορνογραφία σε μορφή καρτούν, κλεψίτυπα CD-DVD και παράνομο λογισμικό διακινούσε 47χρονη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε κατάστημα που διατηρούσε στα Εξάρχεια και το χρησιμοποιούσε για τις παραπάνω δραστηριότητες.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2.147 ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι (cds,dvds), που περιέχουν παράνομα προγράμματα λογισμικού και παιγνίων γνωστών εταιριών, που εμπορεύονται τα είδη αυτά καθώς και 38 ντοσιέ επίδειξης προγραμμάτων, εκ των οποίων το ένα περιείχε εξώφυλλα από προγράμματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μορφή κινουμένων σχεδίων, που απεικονίζουν ανήλικα άτομα σε ασελγείς πράξεις, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και επτά σκληροί δίσκοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σύνολο της ζημιάς των εταιρειών από την παράνομη χρήση των πνευματικών δικαιωμάτων στη συγκεκριμένη υπόθεση, υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ λεπτομερής αποτίμηση θα πραγματοποιηθεί από εμπειρογνώμονες των εταιριών.

SHARE:

24Media Network