Η ΝΔ κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις και στο διαδίκτυο

Η ΝΔ κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις και στο διαδίκτυο
Pre elections speech by the president of the New Democracy Party, Vaggelis Meimarakis, in Athens, on September 1, 2015 / , , 1 , 2015 Sooc

Η ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι της δίνει πόντους. Ποιες διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Μουδιασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοιάζει να πιάστηκε στον ύπνο

H ανατροπή στις δημοσκοπήσεις με τη Νέα Δημοκρατία σε κάποιες από τις έρευνες να περνάει μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν οφείλεται μόνο στην απογοήτευση για τις επιδόσεις της κυβέρνησης και την υπογραφή μνημονίου.

Φαίνεται πως μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία κερδίζει και στο διαδίκτυο, ένα προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, στις προηγούμενες εκλογές.

 

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, στο Facebook η σελίδα της ΝΔ δείχνει μεγάλη δυναμική +22% growth rate έναντι -3% του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα και με τις μετρήσεις της ALCO και αλλά και online monitoring analysis που τρέχει καθημερινά, η πρωτιά στην διαδικτυακή προβολή της ΝΔ αποδίδει καρπούς με πολύ δυναμική συσπείρωση στα νεανικά κοινά καθώς η ανταπόκριση στο δημιουργικό είναι 40% καλύτερη από αυτήν του Ιανουαρίου.

Η ΝΔ κινήθηκε πολύ γρήγορα στο διαδίκτυο ( μέχρι και λογαριασμό Instagram έχει), δείχνοντας μεγάλη ετοιμότητα στο Facebook, στο δίκτυο της Google και το Youtube, με αποτέλεσμα να έχει προβάδισμα στα πρώτα μέτρα της διαδικτυακής κούρσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα