Ανδρέας Σπυρόπουλος: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον Βαρουφάκη

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον Βαρουφάκη
Ανδρέας Σπυρόπουλος Eurokinissi

Ο γραμματέας Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ απαντά στον γραμματέα της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη, σχετικά με τα σενάρια συνεργασιών.

Απάντηση προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη για το ζήτημα πιθανής κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, έδωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Σχετική “προεκλογική” κόντρα αναπτύχθηκε άλλωστε και στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΙ.

Το σχόλιο του κ. Σπυρόπουλου:

“Αγαπητέ Παύλο, σου αναφέρω ξανά τη χθεσινή μου δήλωση απο την κοινή μας παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

“Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκη για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους. Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξη που έδωσε τη μάχη για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ και την Ε.Ε. δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ.Βαρουφάκη, τον άνθρωπο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα αμετανόητος να παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ακόμα και σήμερα τι προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία, οι πολιτικές του κ. Βαρουφάκη ως Υπουργού Οικονομικών και φτάσαμε μία ανάσα από το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ”.

Η ανάρτηση του Γραμματέα της ΝΔ που προηγήθηκε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα